Sezónní menu

Jarní menu

 

od 12.4.2024

POLÉVKA
Drůbeží velouté s pestem z listového špenátu a česnekovými krutony
A: 1,7,9
95,-
PŘEDKRM
Kapří hranolky s citronovou majonézou a salátkem s marinovanou zeleninou
A: 1,3,4,7,10
189,-
HLAVNÍ JÍDLA
Hovězí hrudí se slaninovou omáčkou, bramborovou kaší s křenem a smaženým kysaným zelím
A: 1,7,9
365 Kč
Trhané husí maso v silné omáčce s pyré z mladého zelí s pažitkovými grenailemi
A: 1, 7, 9
345 Kč
Hráškové risotto s nočkem bylinkové smetany a parmazánovými chipsy
A: 1, 7
265 Kč
DEZERT
Creme brulee provoněné tonka fazolí s marinovaným černým rybízem
A: 1, 7, 12
145 Kč